Paste Carbonara

de JulyCris in Spaghete, 24 Apr 2014 | 7374 vizualizari

 

De Paste am avut musafiri.Pe sora mea impreuna cu sotul ei care este italian. Iar ei au zis sa faca niste paste carbonara.Asa cum se fac in Italia.Nici vorba de smantana,sau sos alb asa cum mananc eu la restaurantele noastre. Asa ca am trecut la treaba.Ca sa nu credeti ca am stat degeaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 300 gr kaizer
  • 5 oua+2 galbenusuri
  • sare,piper
  • 20 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem spaghetele 10 miinute. Le scurgem de apa in care au fiert. 

Taiem kaizer-ul bucatele mici si-l punem intr-o tava mai mare sa-l prajim putin. Dupa ce s-a prajit, adaugam spaghettele si amestecam. Intr-un castronel batem ouale cu o furculita si le punem peste spaghette, amestecand continuu pana se fac ouale. Adaugam sare si piper dupa gust si...gata!

Mie mi-au placut 

TIPS-URI

1

Pozele nu sunt foarte reusite din cauza luminii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Luckycake 1

24.04.2014, 21:29

niciodata nu le refuz

raluca93 1

27.05.2014, 19:07

le adoor .. as manca toata ziua

robert_b 1

13.07.2014, 20:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara